in het signature menu van het moment brengen we de beste ingrediënten uit het seizoen en de streek samen.
een combinatie van lef – verweven met de indonesische roots van onze chef, zorgen voor authentieke smaken in een moderne vorm op uw bord. naast ons signature menu bieden wij ook een select aantal a-la-carte gerechten aan, waaronder oesters, kreeft, eendenlever en de allermooiste kazen.
eet u vegetarisch, veganistisch of heeft u andere dieetwensen? laat het ons dan graag vooraf even weten.
HET BESTE VAN ZESTE 2019 – 2025
–
menu tot zondag 30 maart
zeebaars | nam pla | papaya
– 2023
okonomiyaki | spek | argentijnse gamba
– 2020 –
babi smoor | coquille | pompoen
– 2021 –
eendenborst | hoisin | bataat
– 2019 –
castillon | macaron | lavendel
– 2024 –
popcorn | karamel | beurre noisette
– 2022 –
SIGNATURE MENU
vanaf donderdag 3 april
poon
escabeche | yuzu kosho
pieterman
pandan | codium
1/2 kreeft BBQ
sambal matah | gochujang
kalfswezerik
miso | shiitake
saté lilit
poulet jaune | ketjap
australisch rund
belado | kentjoer
of wagyu A5 100 gr – supplement 35 euro
neptune triple crème
hibiscus | rabarber
japanse citrus
perzik | rooibos