DSC02221

in het signature menu van het moment brengen we de beste ingrediënten uit het seizoen en de streek samen.

een combinatie van lef –  verweven met de indonesische roots van onze chef, zorgen voor authentieke smaken in een moderne vorm op uw bord. naast ons signature menu bieden wij ook een select aantal a-la-carte gerechten aan, waaronder oesters, kreeft, eendenlever en de allermooiste kazen.

eet u vegetarisch, veganistisch of heeft u andere dieetwensen? laat het ons dan graag vooraf even weten.

HET BESTE VAN ZESTE 2019 – 2025

menu tot zondag 30 maart

zeebaars | nam pla | papaya
– 2023

okonomiyaki | spek | argentijnse gamba
– 2020 –

babi smoor | coquille | pompoen
– 2021 –

eendenborst | hoisin | bataat
– 2019 –

castillon | macaron | lavendel
– 2024 –

popcorn | karamel | beurre noisette
– 2022 –

 

menu

SIGNATURE MENU
vanaf donderdag 3 april

poon
escabeche | yuzu kosho

pieterman
pandan | codium

1/2 kreeft BBQ
sambal matah | gochujang

kalfswezerik
 miso | shiitake  

saté lilit
poulet jaune | ketjap

australisch rund
belado | kentjoer
of wagyu A5 100 gr – supplement 35 euro

neptune triple crème
hibiscus | rabarber

japanse citrus
perzik | rooibos