diner of lunch

opzoek naar de juiste locatie voor een culinair verjaardagsdiner, jubileum, trouwerij, afscheid, bijeenkomst van een sociëteit of voor uw bedrijfsevenement of teamuitje? wellicht is restaurant ZESTE de perfecte locatie voor een culinair samenzijn. hier aan de markt in zevenbergen geniet u van de dorpse gezelligheid maar toch het restaurant gevoel in knusse setting. 

door de dichtblijheid van café’s en hotels in de nabije omgeving is restaurant ZESTE een uitstekende locatie voor feesten en partijen. maar ook voor bijvoorbeeld een besloten wijnproeverij met bijpassende gerechtjes. 

capaciteit en openingsdagen
onze reguliere openingsdagen zijn van woensdag tot en met zondag. desgewenst kunnen we uw diner of lunch besloten afspreken. dat kan ook op maandag of dinsdag in overleg. de capaciteit is mogelijk tot 40 / 45 personen aan tafel, voor walking dinner kunt u met een groter gezelschap terecht. naast onze capaciteit binnen is het ook mogelijk om tijdens goed weer gebruik te maken van ons buitenterras voor de deur. daar zijn extra zitplaatsen te realiseren indien gewenst. 

keuzemenu
voor grotere groepen is het mogelijk een keuzemenu te serveren. dit gaat in afstemming met ons keukenteam. 

meer weten?
of gewoon eens vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?
neem contact op via info@restaurantzeste.nl, vertel wat u in gedachten heeft en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

wellicht tot ziens op uw partij bij ZESTE! 

randy & marisca Dieterman

ZESTE_Markt12_Zevenbergen