Take away

VANAF 28 JANUARI 

MENU WEEK 4

Sushi platter
California roll | krab, avocado, masago
Spicy tuna roll | tartaar tonijn, rode peper, sriracha 
Crispy garnaal maki 
Zalm maki | komkommer 

Gyoza’s met rendang 

Optioneel bij te bestellen: vers gesneden zalm & tonijn sashimi
•••
Orak arik | kalf | spitskool
Ayam pangang BBQ | kip | knoflook
Indische krieltjes uit de oven
Huisgemaakte sambal
•••
Spekkoekmousse | chocolade | karamel 

 

 

Wij blijven voor u koken! Voor thuis – zodat u toch kunt genieten van een beetje ZESTE aan uw eigen keukentafel. We bieden a-la-carte gerechten aan, zoals oesters, eendenlever spekkoek maar ook ons inmiddels bekende ‘quarantaine menu’. Een wekelijks wisselend menu, warm of koud op te halen vanaf 16.30 uur tot 19.00 uur, van donderdag tot zondag. Voorzien van opwarminstructies, fijne playlist, en alles wat je nodig hebt voor een fijne avond.

WAT IS HET QUARANTAINE MENU?
– brood en zeste roomboter 
– 2 verschillende voorgerechten 
– 2 verschillende hoofdgerechten
– portie nasi/noodles/aardappelen voor 2 personen 
– 1 dessert per persoon

€ 27,50 EURO P.P.

Het quarantaine menu is op verzoek ook vegetarisch te bestellen. Verdere dieetwensen graag altijd in overleg omdat wij werken met dagverse producten! Specifieke wensen? Neem dan even telefonisch of per mail contact met ons op.