Reserveer tafel

Beste gast,

Hopelijk mogen wij u snel weer ontvangen in ons restaurant. We kunnen u niet helaas niet garanderen dat de reservering die u plaatst voor de toekomst, daadwerkelijk doorgaat omdat we helaas afhankelijk zijn de op dat moment geldende maatregelen. U kunt uiteraard alvast wel een datum prikken en reserveren. Mocht er in de tussentijd wat veranderen, nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Om ons restaurant zo veilig mogelijk te houden willen we graag uw aandacht vragen voor onderstaande punten. Want uw, en onze veiligheid heeft de hoogste prioriteit. 

AANKOMST & VERTREK

Wij verzoeken u vriendelijk om u aan de gestelde vertrektijd en aankomsttijd te houden zodat wij al onze gasten in optimale omstandigheden kunnen ontvangen. Desinfecteer altijd uw handen bij binnenkomst en vertrek en zodra u gebruik gemaakt heeft van het toilet.

BIJ KLACHTEN

Heeft u of één van uw tafelgenoten klachten? Neem verantwoordelijkheid, voor uzelf en voor anderen. Help ons om ons restaurant veilig te houden. Het gaat tegen onze natuur in om dit te zeggen, maar als u klachten heeft, blijft u dan alstublieft thuis. U kunt ook altijd genieten van onze takeaway gerechten. Net zo lekker, alleen dan voor thuis. Klik hier om te bestellen. 

Dus, bent u verhinderd, komt u met minder gasten dan doorgegeven. Laat ons dit tijdig weten!

RESERVEREN

U kunt uw reservering plaatsen met de widget rechts onderop de pagina. Geef uw gewenste aankomsttijd en datum in, dan ziet u automatisch welke beschikbaarheid er nog is. 

VRAGEN

Heeft u vragen over het reserveren? 
Neem even telefonisch of per e-mail contact met ons op via 0168 – 785 418 of info@restaurantzeste.nl.