Reserveer tafel

Wat zijn we blij dat we u weer mogen ontvangen! Om het u zo fijn mogelijk naar uw zin te maken hebben we wat aanpassingen moeten doorvoeren. 

We werken op vrijdag en zaterdag met twee tijdsvakken, om zo 1.5 meter afstand te kunnen bewaren tussen de tafels. 

  • Op de vroege shift is:
    aankomst tussen 17.00 – 17.30 uur – vertrek om 19.30 uur. 
  • Op de late shift is:
    aankomst tussen 20.00 en 20.30 uur – vertrek voor sluitingstijd
  • Geef aan bij uw reservering of u afkomstig bent uit eigen huishouding
  • Er zijn extra terrasplekken beschikbaar
  • Op woensdag, donderdag en zondag zijn er een aantal plekken waar u voor de hele avond kunt boeken. Indien al deze plekken vergeven zijn, kunt u enkel nog boeken voor het vroege tijdsvak (vertrek vóór 19.45) of het late tijdsvak vanaf 20.00 uur.

AANKOMST & VERTREK

Wij verzoeken u vriendelijk om u aan de gestelde vertrektijd en aankomsttijd te houden (vrijdag en zaterdag) zodat wij al onze gasten in optimale omstandigheden kunnen ontvangen. Desinfecteer altijd uw handen bij binnenkomst en vertrek. 

BIJ KLACHTEN

Heeft u of één van uw tafelgenoten klachten? Neem verantwoordelijkheid, voor uzelf en voor anderen. Help ons om ons restaurant veilig te houden. Het gaat tegen onze natuur in om dit te zeggen, maar als u klachten heeft, blijft u dan alstublieft thuis. 

RESERVEREN

U kunt uw reservering plaatsen met de widget rechts onderop de pagina. Geef uw gewenste aankomsttijd en datum in, dan ziet u automatisch welke beschikbaarheid er nog is. 

VRAGEN

Heeft u vragen over het reserveren?
Neem even telefonisch of per e-mail contact met ons op via 0168 – 785 418 of info@restaurantzeste.nl.