Thuis uit eten met kerst! Wel de gezelligheid, niet het gedoe. Een culinair 4 gangen diner zoals u van ons gewend bent. Klaargemaakt door onze keukenhelden, opgediend door uzelf. Culinair genieten met uw naasten, daar draait het om! 

HOE WERKT DAT?
Al het voorwerk voor dit gastronomische Kerstdiner hebben wij al gedaan. U hoeft enkel de laatste hand te leggen aan het menu. Dat wil zeggen, opwarmen en opdienen. U haalt het menu koud op bij ons, leest de eenvoudige stappen van onze chef door en zet binnen een handomdraai een heerlijk menu op tafel. Maak het bord op zoals onze chef, we hebben er voorbeeldfoto’s voor u bijgedaan – dus er kan niets misgaan dit jaar. Super makkelijk en gegarandeerd succes!

WAT KOST DAT?
 4 gangen voor 50 euro p.p. compleet verzorgd en voorzien van eenvoudige instructie om op te warmen. Excl. dranken. Een onvergetelijke Kerstavond: onbetaalbaar. 

MENU

Brood met ZESTE boter
Diverse huisgemaakte amuses
I
Tonijn | yuzu | pompoen
II
Witte heilbot met langoustine
III
Hertenfilet | rendang | topinambur
IV
Chocolade | karadmom | miso

Inclusief: huisgemaakte friandises voor bij de koffie 

Optioneel bij te bestellen:
– Kaas van Het Kaasatelier
– Oesters Asian – Oesters Naturel 6 st.
– Extra gang: eendenlever spekkoek
– Extra friandises 
– Huisgemaakte bonbons
– Huisgemaakte Limoncello
– Huiswijn 

BIJPASSEND WIJNARRANGEMENT
Dit jaar kunnen we u niet persoonlijk komen vertellen over onze wijn-spijs keuzes. Maar daar hebben we wat op bedacht! Scan de QR code op het etiket van de fles en kom meer te weten over de wijn, druif en de combinatie. Het wijnarrangement is per persoon te bestellen voor €22,50. Bij iedere gang een begeleidende wijn, met zorg geselecteerd door onze sommelier. Liever een fles bijpassende wijn, laat het ons weten. We adviseren u graag. 

Klik op “Bestellen” rechts onderin deze pagina en skip naar de juiste dag om de bestelling te plaatsen. Bestellen voor 17 december.
Let op, om de kwaliteit te waarborgen bieden we een gelimiteerd aantal pakketten aan.