Menu

Voorgerecht
Gepekelde zalm | dragon fruit | mattah | sesam

•• 

Tussengerecht
Parelhoen | tom yum | spitskool

•• 

Tweede tussengerecht
Schol | ikan bumbu bali | prawn toast

••

Hoofdgerecht 
Rund | dendeng blado | sjalot | ratte

•• 

Nagerecht
Pandan | kers | kaffir | yoghurt

Supplement kaasplateau + € 3.5

••


3 gangen    € 34 Bijpassend wijnarrangement   € 18 

4 gangen    € 42  Bijpassend wijnarrangement   € 24 

5 gangen    € 50  Bijpassend wijnarrangement   € 30

V O O R G E R E C H T E N

Okonomiyaki | gamba | spek | bonito | 12

Spekkoek eendenlever | brioche | sjalot | sambal | 16

BBQ roasted beef | zwarte knoflook | truffel | shiitake | 14

Gadogado 2.0 | eidooier 64 | katjang pedis | kousenband (V) | 11

Zwaardvis | tandoori | rivierkreeft | naan | 14

1/2 kreeft | amandel | pompoen | verveine | 22

Voorgerecht chef’s menu | 13

Oesters | frambozen vinaigrette | citroen 16

Oesters Asian | yuzu | komkommer | teriyaki | 18

H O O F D G E R E C H T E N

Tonijn | BBQ | edamame | miso | 23

Kabeljauw | coquille | truffel | zeekraal | parelgort | 25

Iberico rack | char siu | knolraap | spitskool | 24

Runderhaas | bumbu | cantharel | aardappelblini | 27 (suppl. gebakken eendenlever)

Martabak telor | atjar | nasi goreng | paksoi (V) | 21

Hoofdgerecht chef’s menu | 24

N A G E R E C H T E N

Yoghurt | kaffir | pandan | kers | 10

Chocolade | karamel | popcorn | butterscotch | VOC |  10

Drie ijsbereidingen | framboos | specerijen room | spekkoek parfait | 10

Kaasplateau | tomatenmarmelade | gember | kletzenbrood | 12.5