Menu

Voorgerecht

Zwaardvis | tandori | rivierkreeft | naan

Tussengerecht 1

Eendenborst | 5 spices | knolraap

Tussengerecht 2

Coquilles | hazelnoot | truffel | topinamboer

Hoofdgrecht

Rendang | runderlende | pompoen | cantharellen

Nagerecht
Mango | passievrucht | kokos | witte chocolade
of kazenselectie van Het Kaasatelier uit Oud-Gastel (+ 3.5 euro)

 

3 gangen 34

4 gangen 40

5 gangen 50

6 gangen (kaas) 62

V O O R G E R E C H T E N

Okonomiyaki | gamba | spek | bonito | 12

Spekkoek eendenlever | brioche | sjalot | sambal | 16

BBQ roasted beef | zwarte knoflook | truffel | shiitake | 14

Gadogado 2.0 | eidooier 64 | katjang pedis | kousenband (V) | 11

Zwaardvis | tandoori | rivierkreeft | naan | 14

1/2 kreeft | amandel | pompoen | verveine | 22

Voorgerecht chef’s menu | 13

Oesters | frambozen vinaigrette | citroen 16

Oesters Asian | yuzu | komkommer | teriyaki | 18

H O O F D G E R E C H T E N

Tonijn | BBQ | edamame | miso | 23

Kabeljauw | coquille | truffel | zeekraal | parelgort | 25

Iberico rack | char siu | knolraap | spitskool | 24

Runderhaas | bumbu | cantharel | aardappelblini | 27 (suppl. gebakken eendenlever)

Martabak telor | atjar | nasi goreng | paksoi (V) | 21

Hoofdgerecht chef’s menu | 24

N A G E R E C H T E N

Yoghurt | kaffir | pandan | kers | 10

Chocolade | karamel | popcorn | butterscotch | VOC |  10

Drie ijsbereidingen | framboos | specerijen room | spekkoek parfait | 10

Kaasplateau | tomatenmarmelade | gember | kletzenbrood | 12.5