Menu

Voorgerecht
Zeebaars // dashi // shiitake
•• 
Tussengerecht
Heilbot // rode curry // knolselderij
••
Tweede tussengerecht
Wild zwijn // babi ketjap // hert // rode kool
••
Hoofdgerecht 
Poulet noir pedis // eryngii // pompoen
•• 
Nagerecht
Chocolade // mandarijn // tonkaboon ijs
of kazenselectie van Het Kaasatelier uit Oud Gastel (+ 3.5 euro)

••


3 gangen € 34 // Wijnarrangement €18
4 gangen € 42 // Wijnarrangement € 24
5 gangen € 50 // Wijnarrangement € 30
6 gangen € 62 // Wijnarrangement € 36

V O O R G E R E C H T E N

Coquilles | rendang | tom kha kai | 15

Spekkoek eendenlever | brioche | sjalot | sambal | 16

BBQ roasted beef | zwarte knoflook | truffel | 14

Gadogado 2.0 | eidooier 64 | katjang pedis | kousenband (V) | 11

Zwaardvis | tandoori | rivierkreeft | naan | 14

1/2 kreeft | amandel | pompoen | verveine | 22

Voorgerecht chef’s menu | 13

Oesters | frambozen vinaigrette | citroen 16

Oesters Asian | yuzu | komkommer | teriyaki | 18

H O O F D G E R E C H T E N

Tonijn | BBQ | edamame | miso | 23

Kabeljauw | coquille | truffel | zeekraal | parelgort | 25

Hert | smoor | rode kool |  24

Runderhaas | bumbu | cantharel | aardappelblini | 27 (suppl. gebakken eendenlever)

Martabak telor | atjar | nasi goreng | paksoi (V) | 21

Hoofdgerecht chef’s menu | 24

N A G E R E C H T E N

Cheesecake citroen & kokos | limoncello |  10

Drie ijsbereidingen | framboos | specerijen room | spekkoek parfait | 10

Kaasplateau | tomatenmarmelade | gember | kletzenbrood | 12.5

Nagerecht chefsmenu | 10