Menu

Voorgerecht
Ceviche van zeebaars | pomelo | gerookte tomaat

•• 

Tussengerecht
Kabeljauw met gerookte paling | waterkers | ponzu | parelgort 

•• 

Tweede tussengerecht
Zachtgegaard speenvarken | vadouvan | langoustine

••

Hoofdgerecht 
Black angus entrecote | gebakken gnocchi | smoor

•• 

Nagerecht
Cremeux van perzik | witte chocolade | vlierbloesem | sorbet | honing

Supplement kaasplateau + € 3.5

••


3 gangen    € 34 Bijpassend wijnarrangement   € 18 

4 gangen    € 42  Bijpassend wijnarrangement   € 24 

5 gangen    € 50  Bijpassend wijnarrangement   € 30

Heeft u dieetwensen of allergieën waarmee wij rekening dienen te houden? 
Geef het door aan ons team en we bereiden voor u een gerecht naar wens.

V O O R G E R E C H T E N

Steak tartaar | miso | eidooier 64° | 14
Supplement vers geschaafde zomertruffel | 4.5

Tom Kha kung | gamba | babymais | 12

Tonijn tataki | watermeloen | witte soja | 14

Eendenlever spekkoek | rauwe ham | gember | PX | hazelnoot | 16

Krab | coquille | passievrucht | rettich | 15

Lente rolls | chinese kool | avocado (V) | 11

Oesters | citroen | rode wijn 6 st. | 16
Oesters | zwarte boon | soja | rode peper 6 st. | 18

H O O F D G E R E C H T E N

XL gamba’s  | bisque | tom yum | risotto | 25

Heilbot | croute Thaise basilicum | yuzu | 23

Runderhaas | sajoer boontjes | daging smoor | 27
Supplement gebakken eendenlever | 5

Lamsrug | stoof | zoete aardappel | ketjap | 25

Sambal goreng tempeh | nasi kuning | gewokte groenten (V) | 21

Hoofdgerecht chef’s menu | 24

N A G E R E C H T E N

Limoncello mousse | gegrilde ananas | piña colada | 9.5

Warm chocolade taartje | vanille mascarpone gezouten karamel | 9.5

Kaasplateau | tomatenmarmelade | gember | kletzenbrood | 12.5