Menu

OPEN DE MENUKAART IN PDF

••  

Voorgerecht
Corvina // bloedsinaasappel // sudachi // citroengras
•• 
Tussengerecht
Skrei // bataat // beurre noisette 
•• 
Tweede tussengerecht
Kalfswang // groene kool // wilde rijst 
••
Hoofdgerecht 
Entrecôte // zwarte knoflook // massala
•• 
Nagerecht
Lychee // kaffir // witte chocolade // pandan

of kazenselectie van Het Kaasatelier uit Oud Gastel (+ 3.5 euro)

••


3 gangen € 34 // Wijnarrangement €19.5
4 gangen € 42 // Wijnarrangement € 26
5 gangen € 50 // Wijnarrangement € 32.5
6 gangen € 62 // Wijnarrangement € 39

V O O R G E R E C H T E N

Coquilles | rendang | tom kha kai | 15

Spekkoek eendenlever | brioche | sjalot | sambal | 16

BBQ roasted beef | zwarte knoflook | truffel | 14

Gadogado 2.0 | eidooier 64 | katjang pedis | kousenband (V) | 11

Zwaardvis | tandoori | rivierkreeft | naan | 141/2 kreeft | amandel | pompoen | verveine | 22

Voorgerecht chef’s menu | 13

Oesters | frambozen vinaigrette | citroen 16

Oesters Asian | yuzu | komkommer | teriyaki | 18

H O O F D G E R E C H T E N

Tonijn | BBQ | miso | tom yum | 23

Kabeljauw | coquille | truffel | zeekraal | parelgort | 25

Eendenborst | gekonfijte zuurkool | sinaasappel | 24

Runderhaas | bumbu | aardappelblini | 27 (suppl. gebakken eendenlever 5)

Martabak telor | atjar | nasi goreng | paksoi (V) | 21

Hoofdgerecht chef’s menu | 24

N A G E R E C H T E N

Cheesecake citroen & kokos | limoncello |  10

Drie ijsbereidingen | roomijs | sorbet | spekkoek parfait | 10

Kaasplateau | tomatenmarmelade | gember | kletzenbrood | 12.5

Nagerecht chefsmenu | 10